Hadaway
Ranch
tunteella

Avajaisjuhla 22.8.2020

Hadawayn väen avajaisjuhlan piti olla tyyliin vuosi sitten mutta kai se on parempi nyt kuin ei koskaan? Niinpä, joten Hadawyn pariskunta toivottaa kaikki iloisesti tervetulleeksi tutustumaan Ranchin tiluksiin ja osallistumaan tapahtumiin.

Päivä alkaa paikallisen arabianhevosyhdistyksen puheenjohtajan lyhyellä tervetulopuheella, jossa vedetään kulunutta kesää yhteen ja sen jälkeen Aaron esittelee tilukset lyhyesti, jotta osallistujille ja katsojille selviää mistä mitäkin voi etsiä - vaikka kaikkihan löytyy myös ohjelmalehtisestä.

Aikataulu

10.00 Tervetulopuhe
10.30 Näyttelyt alkaa päätalon edustalla (kutsu)
11.00 Saddse-kilpailut alkaa ratsastuskentällä (kutsu)
12.00 Näytökset alkaa, laidun nro 4:n luona
18.00 Palkitsemistilaisuus
19.00 Kiitos puhe

Päivän aikana on erilaisia näytöksiä, joissa esitellään arabianhevosen erilaisia ominaisuuksia ja kykyjä. Esityksissä pääsee näkemään niin korkeaa koulua taitavia hevosia, perinteisissä varusteissa esitettyjä hevosia, perinteistä katrilliesitystä unohtamatta. Talliin pääsee tutustumaan myös päivän ajan, Kiia sekä Aaron kertovat mielellään omista kasvatustavoitteistaan sekä elämästään. Paikallinen arabianhevosyhdistys pitää myös buffetia, josta jokainen löytää varmasti sopivaa syötävää ja juotavaa ihanien leivoksien ja suolapalojen joukosta.

Tervetuloa viihtymään!

Tapahtumiin osallistumiset vain kutsujen ohjeiden mukaan!

Linkkejä

VRL
ARJ & ARJ Laatuarvostelu
WRJ

virtuaalitalli / virtuaalihevonen
sim game stable / sim-game horse

Tekijänoikeudet

Ulkoasu © M Layouts
Muut © Hadaway Ranch

Kuvien tekijänoikeudet ovat mainittu kuvien yhteydessä. Mikäli tekstit eivät ole minun käsialaani myös tällöin tekijänoikeusmaininta on kyseisen tekstin yhteydessä mainittu. Luvaton kopiointi on kielletty.