Hadaway
Ranch
tunteella

Tervetuloa!

Hadaway Ranch on pienellä onnenkantamoisella alkunsa saanut hevostila Mississipin Harmontowin liepeillä. Tila itsessään on perustettu jo 1900-luvun alkupuolella mutta sitä on kunnostettu vuosisadan aikana ja tallia remontoitu tällä vuosikymmenellä. Nykyisille omistajilleen tila päätyi 2018 vuoden jälkipuoliskolla.

Tilan toiminta keskittyy ensisijaisesti arabianhevosten kanssa kilpailemiseen ja kasvattamiseen. Hevosilla kilpaillaan tavoitteellisesti saddle seat –kilpailuissa ja osa hevosista kisaa myös westernin parissa. Laatuarvosteluihin, näyttelyihin tai kantakirjaan hevosia viedään niiden tilanteen mukaan asiasta stressiä ottamatta. Kasvattaminen ei myöskään ole mitään liukuhihna tuotantoa vaan joinakin aikoina kasvatteja voi syntyä useampia lyhyen ajan sisään mutta toisaalta, joskus voi mennä pitkä aika ilman yhtään hontelokoipista koko tiluksien alueella.

Teidät toivottaa lämpimästi tervetulleeksi
Kiia & Aaron Hadaway
(Jenna, VRL-03515)

Linkkejä

VRL
ARJ & ARJ Laatuarvostelu
WRJ

virtuaalitalli / virtuaalihevonen
sim game stable / sim-game horse

Tekijänoikeudet

Ulkoasu © M Layouts
Muut © Hadaway Ranch

Kuvien tekijänoikeudet ovat mainittu kuvien yhteydessä. Mikäli tekstit eivät ole minun käsialaani myös tällöin tekijänoikeusmaininta on kyseisen tekstin yhteydessä mainittu. Luvaton kopiointi on kielletty.