Get a site

Sense of Destiny Rewa

Virtuaalihevonen


© Kasey Mueller (licence)

Virallinen nimi Sense of Destiny Rewa Rotu Englantilainen täysiverinen
Syntymäaika, paikka 03.07.2017 Sukupuoli tamma
Säkäkorkeus 168cm Väri Ruunikonkimo
Rekisterinumero VH18-006-0224 Omistaja VRL-03515 / Heimdall
Koulutus Va A, 130cm, CIC4 Kasvattaja Miltsu, Breawa

Luonnekuvaus

Sence of Destiny Rewa on perinyt valitettavan paljon luonteesta isältään. Tallissa osallistuu kaikkeen mahdolliseen ja työntää turpansa kaikkialle mahdolliseen. Tamman hoitaminen onnistuu helpoiten kun se on kiinnitetty käytävälle kahta puolta. Vaikka Senni on ajoittain raivostuttavan optimistinen kakara ei siitä voi olla pitämättä. Hörisee kaikille ulkonäköön katsomatta ja nauttii saamastaan huomiosta. Ironista kyllä, mihinkään harjausmaratoniin tammasta ei kuitenkaan ole. Kyllästyessään paikallaan oloon tamma tutkii kaiken mihin yltää; Naapurin loimen, satulan, harjat ihan mitä vain kunhan saa jotain tekemistä itselleen. Varustaessa ehdottomasti ensin laitettava suojat, sillä satula selässään steppailee malttamattomana. Kengittäjä ei sitten tykkää meidän Sennistä, ihan näin ohimennen sanottuna, sillä kolmella jalalla oleminen tuntuu olevan perin hankalaa.

Ratsuna menevä mutta luotettava. Sileällä Senni on helposti hätäinen eikä sen maltti riitä hiomaan samaa kuviota montaakaan kertaa. Vaatii tarkat avut toimiakseen kunnolla. Pohkeelle herkkä tamma tarjoaa vauhtia usein vähän liiaksikin mutta kyllä kouluradoiltakin on hyviä pisteitä tamman kanssa saatu.
Esteillä, oli ne sitten kentällä tai maastossa, Senni tuntee olonsa kotoisaksi. Estesilmän perinyt vanhemmiltaan eikä tekniikassakaan ole valittamista. Risuesteet saattavat toisinaan aiheuttaa pientä epäröintiä mutta kevyt puristuspohkeella riittää vakuuttamaan tamman, että tästä mennään helposti yli. Vesielementit saavat tamman riemastumaan, joten hypyt veteen ovat tamman lemppareita.
Maastokaverina Senni on menevä mutta hallittavissa. Kulkee mielellään reippaassa ravissa, johon sekoitetaan pätkä laukkaa sinne tänne. Kesällä nauttii myös matalassa vedessä kulkemisesta sekä uittamisesta.

Kisapaikoilla Sennin kanssa ei tarvitse hävetä. Tamma kulkee kuuliaisesti vierellä eikä keksi reuhtoa muiden luo. Verryttelyssä tamma on saatava hyvin kuulolle tai koulurata menee penkin alle. Esteille riittää, että tamman kanssa käy kaikki askeleet läpi, parit ympyrät tai kiemurat ja pari hyppyä. Suoritus riippuu paljon ratsastajasta. Mikäli ratsastaja hermoilee niin silloin Sennikin hermoilee vaikka muuten tamma on varsin lupsakka.

Sukutaulu

i. Rainmaker xx VH14-006-0215
xx, 164cm, kmo
KERJ-I, ERJ-I
ii. Veridis Quo xx
xx, 165cm, kmo
iii. Derezzed xx
xx, 162cm
iie. Aerodynamic xx
xx, 168cm, rt
ie. Overture xx
xx, 159cm, m
iei. Crescendo xx
xx, 156cm, m
iee. High Fidelity xx
xx, 162cm, rn
e. Sense of Perfection xx VH16-006-0233
xx, 168cm, trn
ei. Conrad III
xx, 170cm, mrn
eii. Conrad II xx
eie. Michelle xx
ee.Sense of Dreams
xx, 163cm, trn
eei. Making Mistakes xx
eee. Sense of Hope xx

Jälkeläiset

17.12.2019 xx-o Socially Awkward Dall (e. Bazinga)

Päiväkirja

© Heimdall
Ulkoasu © Maiju V. 2014 / Linkkien kuvat © Suvi Laukkanen & Miracle

Tämä on virtuaalitalli.