Get a site

Duke of Malborough

Virtuaalihevonen


© VRL-04000

Virallinen nimi Duke of Malborouhg Rotu Ratsuponi (37,5%)
Syntymäaika, paikka 06.01.2019, Saksa Sukupuoli Ori
Säkäkorkeus 142cm Väri Ruunikonkimo
Rekisterinumero VH20-029-0001 Omistaja VRL-03515 / Jenna
Koulutus HeB, 100cm, helppo Ex-omistaja felissa, Kastehelmen ponitalli
3-vuotta 6.4.2019

Luonnekuvaus

Mallu on luonteeltaan kiltti, toisinaan jopa koominen ori. Se sulattaa helposti sydämen jos toisenkin - sekä ihmisten että muiden hevosten. Nöyrän ja työteliään orin kanssa on mukavaa lähteä kisareissulle vaikka ihan kahdestaan. Se käyttäytyy hyvin eri olosuhteissa ja tulee hyvin toimeen myös uusien ihmisten kanssa. Vaikka Mallun kanssa toimiminen on mukavaa ja helppoa, sen helppouteen ei kannata nojautua. Ori on silti ori ja joskus se saattaa löytää oman itsepäisyytensä ja tehdä juuri kuten oma mieli tekee. Hyväluonteinen, joskin vähän pöljä ja kommelluksiin joutuva Mallu on kuitenkin mainio kisakaveri vaikka vähän aloittelevammallekin kenttäratsastajalle.

Ratsastaessa ori on säyseä ja rauhallinen. Se lähtee kentälle turpa maata vilistäen, eikä suurempia hötkyile. Alussa sitä saa patistella eteenpäin oikein todenteolla, jotta Malluun saadaan virta päälle. Mallu on parhaimmillaan sellaisen ratsastajan alla, joka saa ottaa tämän kontrolliin heti alusta lähtien ja innostaa myös orin töihin. Vireystilan noustessa Mallu alkaakin näyttämään parhaita puoliaan ja kuuntelee ratsastajaansa nätisti. Etenkin koululiikkeitä tehdessä keskittymistä herpaannuttaa välillä kaikki maan ja taivaan väliltä - karsinaan jääneet syömättömät ruuat, ulkoa kuuluva linnunlaulu, maneesissa kilpailuja suunnitteleva toimikunta - puhumattakaan muista mahdollisista hevosista tai äänistä. Esteillä Mallu jaksaa paremmin keskittyä itse suoritukseen. Pitkäpinnainen hyppääjä, joka jaksaa vielä pidemmänkin verryttelyn jälkeen keskittyä jokaiseen hyppyyn ja ratsastajan apuihin.

Kisapaikalla Mallu on kiltti itsensä, mutta tapansa mukaan sen keskittyminen saattaa olla jossain aivan muualla, kuin hoitajan pyytämissä asioissa. Se pärskii ja hirnuu innokkaasti kaikille vastaantuleville uusille hevosille ja menisi mielellään tutustumaan niihin. Myös uudet paikat kiinnostavat sitä kovasti. Orin pää ja korvat pyörivät joka suuntaan niin vimmatusti, että se kävelisi vaikka ovea päin. Verryttelyn aikana se jatkaa usein omissa maailmoissaan, mutta radalla keskittyminen paranee ja Mallu huomaa myös oman suorituksensa.
© Zack

Sukutaulu

i. Arromanches
pfs (50%), 143cm, rnkmo
ii. Sir Fitzhardinge
sf, 162cm, rtkmo
iii. Commodore
sf, 164cm, prt
iie. Play It Again
xx, 160cm, prtkmo
ie. L’Egyptienne FR
land, 142cm, rn
iei. Babylas
land, 145cm, rn
iee. Donatienne
land, 140cm, m
e. Louvain
brp(25%), 146cm, rnkmo
ei. Killarney
xx, 167cm, rn
eii. Dayjavoo
xx, 168cm, m
eie. Diamonds
xx, 159cm, prn
ee. Aubrietia
brp(50%), 147cm, rnkmo
eei. Theodorable
xx, 158cm, vprn
eee. Just Cause
c, 142cm, rnkmo

Jälkeläiset

13.11.2020 brp-t. Heimdall Skylar (e. Arterberry's Sunsprite)

Ominaisuuspisteet

Mallun ominaisuuspisteet päivitettään tälle sivulle, kunhan ori saavuttaa oman maksiminsa. Ajankohtaiset pisteet voit tarkistaa ponin VH-profiilista.

Päiväkirja

© Heimdall
Ulkoasu © Maiju V. 2014 / Linkkien kuvat © Suvi Laukkanen & Miracle

Tämä on virtuaalitalli.