Get a site

Kasvatus

Heimdallissa kasvatetaan pääasiassa kenttäradoille kapasiteetikkaita puoliverisiä sekä ratsuponeja. Satunnaisesti saattaa syntyä myös täysiverisiä sekä puhtaita rotuponeja. Potentiaalisen varsan tunnistaa hyvin kisakentillä pärjänneistä vanhemmista, joilla on myös selväpäinen luonne, jossa toisaalta on sitä kipinää ja taistelutahtoa.

Heimdallin kasvatit tunnistaa etuliitteestä Heimdall tai nimen yhteydessä olevasta Dall-liitteestä. Suurimmalle osalle kasvateista annetaan 1-2 nimivaihtoehtoa, arvioitu aikuisiän säkäkorkeus sekä mahdolliset värit. Toivottavaa olisi, että näitä noudatettaisiin, mutten mitenkään velvoita. Sen sijaan sovittua nimeä taikka sukua ei saa mennä muuttamaan.

Tahtoessasi heimisläisen tee tarjous myynnissä olevasta kasvatista tai laita tilausvarsa kyselyä sähköpostitse. Tarjouksessa tulee olla realistiset tavoitteet varsan kanssa sekä näytöt. Varsinaisia myyntisääntöjä tai –ehtoja ei ole, mutta jos tulee tilanne, että kasvatista täytyy luopua olisi mukavaa, jos kysyisit että haluanko sen takaisin.
Sähköposti: vhevoset@luukku.com

syntymäaika nimi isä emä omistaja
Kasvatit 2018
01.05.2018 xx-t Blackreach Metaphorical Sapphire Coup xx K. Hirvonen VRL-13006
06.03.2018 bwp-o Heimdall Calixto Kjöst Cypress Sapphire Coup xx birdie, VRL-14733
Kasvatit 2017
31.10.2017 hess-t Araxanta Dall Elburn Elliot Ask Away Coup xx Heimdall
25.06.2017 rp-o Sauron Dall Hartwig's Frodo Lumivuon Ringelen Heimdall
© Heimdall
Ulkoasu © Maiju V. 2014 / Linkkien kuvat © Suvi Laukkanen & Miracle

Tämä on virtuaalitalli.